Bolnava timp de 24 de ani dar a slujit pe Dumnezeu – marturie!

In viata sa nu faci nici un pas fara voia lui Dumnezeu.

Am fost sunat anul acesta de o familie care a trecut prin gradina Ghetismani. Si spunea tatal familiei acestei fete care a murit: poti sa vi sa slujesti la o inmormantare?

Cand am auzit ca cea care a murit avea 34 de ani am zis: frate, trimit pe altcineva. Va trimit pe oricine vreti numai sa nu ma chemati pe mine. Pentru ca e foarte usor sa slujesti la o inmormantare cand omul a ajuns la o varsta inaintata dar sa slujesc la o inmormantare unde intre tine si cea care e in sicriu sunt 3 ani diferenta, e foarte greu.

Am mers pana la urma si am ajuns la aceasta familie acasa si spunea tatal acestei fete.

– Frate Crsti, poti te rog sa vorbesti sau sa amintesti macar de Tabita din Biblie?

– Dar de ce sa amintesc de Tabita? Am intrebat eu!

– Pentru ca fata mea, de la varsta de 10 ani pana la 34 de ani a fost bolnava cu ficatul. 24 de ani

bolnava cu ficatul. Asta inseamna spitale Timisoara, Cluj, Bucuresti. Acasa o luna doua si iarasi la spital. Mai multi ani prin spitale decat acasa. Sapte transplante de ficat au trecut pe langa ea.Te rog frumos, spunea Tatal. Sa amintesti de Tabita pentru ca am avut in casa o Tabita.

– Eu nu inteleg un lucru? Am spus eu! Fata ta era bolnava, cum ai avut o Tabita in casa? Pentru ca

– Tabita facea multe lucruri pentru alti si era sanatoasa. Ce legatura era intre fata ta si Tabita din Biblie?

– Vreau sa iti spun ca, fata mea asa bolnava cum a fost o crosetat mutle sosete pentru copii orfani,

pentru familii cu greutati. Fata mea avea 1.100 lei pensia si in ultimi doi ani, i-au scazut-o la 350 de lei. Cand venea pensia ajutatoare, lua nu 10% ci un procent mai mare si daruia pentru familii cu multi copii, pentru familii sarace si altele. Eu oricum nu voi trai mult, nu am nevoie de multe aici dar vreau sa ramana in urma mea ceva. Aceasta era vorba ei.

Vreau sa va spun ca, atat de usor mi-a fost sa predic la aceasta inmormantare cand am vazut ca o fata cu atata suferinta a trait pentru Dumnezeu.

Spunea tatal ei ca in ultimul an avea hemoragie la gura. Veneam in camera de la lucru si o gaseam cu batista in mana  si cu Biblia in alta. Si ma chema sa imi arate ce scrie si cat de minunat scrie.

A fost o fata care a muncit mult pentru Dumnezeu timp de 24 de ani cu o boala de ficat si noi suntem sanatosi astazi.

Am o intrebare pentru tine! ESTI GATA SA ACCEPTI VOIA LUI DUMNEZEU INDIFERENT PRIN CE TRECI PRIN VIATA?

Tatal ei ma dus in baie si mi-a spus! Frate Cristi, vezi baia aceasta? Pana anul trecut noi nu am avut baie. Fata mea a invatat sa puna gresie si faianta. Vroia sa ramana ceva in spate in ziua in care va pleca de pe pamant.

Tu esti sanatos, ai tot ce iti trebuie, te-ai gandit la aceasta intrebare! Ce va ramane in spatele tau? Nu exista sa faci voia lui Dumnezeu si sa nu ramana nimic in spatele tau. Ma infior in ziua judecatii, cand Dumnezeu o va ridica pe aceasta fata in picioare, 24 de ani bolnava de ficat si va zice, tu cum ai scljit? Si ea va raspunde: ‘’Doamne, te-am slujit mult mai mult ca altii, sanatosi’’.

Dumnezeu poate sa it idea biruinta!

Autor: Cristi Boariu

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile