Despre noi

Am inceput in anul 2014 sa editam videoclipuri cu teme spirituale, pe care apoi le-am postat pe youtube.

Apoi ne-am gandit ca am putea aduce mai multe resurse in format video din diferite biserici si alti cantareti. Asa am am ajuns sa avem posibilitatea de a posta mai multe videouri. Munca noastra a dat roade si astazi am ajuns sa fim o voce a crestinilor in mediu online

In spatele ”Mesagerul Cinzecimii” este o echipa dedicata si motivata de a-ti aduce cele mai bune resurse crestine, avand misiunea să aducă zilnic în prim-plan cele mai bune resurse pentru sufletul tau.

De-a lungul anilor am primit multe marturii ale oamenilor care sau pocait ascultand predici, oameni schimbat in urma mesajelor ascultate si oamenii care si-au deschis inima pentru lucrarea lui Dumnezeu.

Sustinem misiunea stradala atat in Romania cat si in strainatate, in mod special Africa acolo unde nevoile sunt extreme de mari. Fie prin promovare, fie prin donatii pe care le facem in fiecare luna.

Proiectul acesta s-a nascut din dorinta de a duce mesajele crestine si in forma scrisa nu doar in forma video sau audio.

Îți mulțumim că ne urmărești și avem convingerea că vei pleca de aici cu mai multa dorinta de a-l sluji pe Dumnezeu.

Ne poti contacta oricand prin formularul de contact sau datele pe carele le gasesti pe pagina de contact. Fi binecuvantat!

Echipa: mesagerulcinzecimii.eu