DIN FEBRUARIE 2022 FRAȚII FURDUI NU S-AU MAI VĂZUT ȘI NU A MAI EXISTAT NICIO ÎNTÂLNIRE DE FAMILIE!

Vă amintiți? În luna februarie, printr-o inițiativă fără precedent, judecătoarea din Walsrode a decis să dea Jugendamtului (Protecția copilului) custodia completă asupra copiilor Furdui.

Jugendamt, aflat sub conducerea doamnei Sina Boehling si a Landratului Jens Grote, a luat decizia imediat de a muta cei doi băieți mai mici, care după aproape un an de zile nu puteau fi fericiți la cămin și nu puteau fi aduși în situația să declare că ei sunt mulțumiți că au fost luați de acasă.

De asemenea, Jugendamt a luat decizia să oprească complet întâlnirile de familie, izolând-o absolut pe fetița mai mică de 2 ani, Lea. Ce urmează după ce Lea nu și-a mai văzut frații timp de jumătate de an, iar întâlnirile cu părinții au devenit și mai rare?

Desigur, urmează să fie plasată într-o altă familie de îngrijire pentru ca Jugendamt să o poată ține captivă în sistem, iar din nou, cu ajutorul unui psiholog să declare că revenirea fetiței în familiei este absolut împotriva binelui ei.

După ce au traumatizat-o prin despărțirea brutală de familie, in aprilie 2021, după ce i-au luat dreptul de a fi cu mama ei biologică, după ce i-au luat dreptul de a învăța și vorbi limba ei maternă – lucru complet planificat de Jugendamt în asociere cu judecătoarea – i-au luat și dreptul la proprii frați de care a fost puternic atașată și urmează să îi ia complet dreptul la familia biologică!

Părinții nu au avut voie 6 săptămâni să viziteze pe Ruben și Albert în locația unde au fost duși, departe de Walsrode!

Jugendamt a transmis părinților și avocaților în acest timp că băieții sunt bine și fericiți în noua locație. Dar copiii au scris in secret surorilor mai mari și le-au spus cât de rău le merge și cât de mult așteaptă să fie lăsați acasă.

S-au exercitat presiuni mari asupra lor pentru a declara că e totul bine acolo unde sunt. Băieții au transmis rudelor că așteaptă cu nerăbdare o decizie pentru întoarcerea lor acasă.

Mai inainte le-au transmis părinților „vă rugăm, faceți ceva și pentru noi”. Deși au dreptul să sune părinții, nu li se permite. Au cerut să vorbească cu David, nu au fost lăsați, au cerut să vorbească cu surorile, nu li s-a permis.

Ei au fost duși într-un Kinderdorf în care se dorește o resetare și distrugere a voinței proprii, până când vor capitula, vor fi distruși psihic și vor zice ce li se cere, le va fi indiferent unde trăiesc și vor simți că sunt abandonați unui sistem draconic.

Ne intrebăm, ce urmează acum? Le vor administra medicamente? Îi vor duce la psihiatrie? Avocații, părinții și copiii au fost mințiți!Vă amintiți cum în luna martie, avocații declarau în urma procesului că două fete vor veni acasă și urmează rând pe rând și ceilalți copii, urmărindu-se reîntregirea familiei?Ei bine, cele două fete au venit cu greu acasă, dar s-a decis ca cei trei copii mai mici să rămână pe termen nelimitat departe de familie.

Nu au înțeles avocații bine?A fost o strategie de a calma spiritele și a lăsa impresia că totul merge bine în relația cu Jugendamt?Au fost mințiți cu toții? Cert este că are loc o îndepărtare a copiilor unii de alții și înstrăinare completă! Exact acesta a fost planul Jugendamt din prima zi.

Ce se întâmplă cu cei care asistă în tăcere la acest joc macabru pe care îl joacă Jugendamt Heidekreis?Există mulți cetățeni care sunt uimiți că așa ceva se întâmplă la ei. În mod tipic german, ei aveau mare încredere în instituții. De fapt, aceasta este o mare slăbiciune a poporului german, încrederea și docilitatea față de conducători.

La început au spus „nu, nu se poate, Jugendamt acționează corect, există părinți nebuni, sigur și românii ăștia sunt răi”. Se așteptau să afle despre catastrofa de la care acești copii au fost salvați.

Au așteptat să vadă rapoarte medicale despre abuzuri, declarații de presă ale vecinilor care nu mai suportau să vadă acești copii distruși, traumele psihice ale unor copii timorați și multe altele care să le confirme bunele intenții și intervenția profesională a doamnelor de la Jugendamt Heidekreis.

După ce toată lumea știe care au fost motivele preluării acestor copii, motive care nu țin nicidecum de vreo situație de urgență, credem că motivația Jugendamt, atât pentru intervenția inițială abuzivă, cât mai ales pentru continuarea supliciului acestor copii după 15 luni de la despărțirea lor forțată și provocarea unor traume de neimaginat în familie, este identificabilă și de pe Marte!

Toate acestea, în schimb, ne determină și mai mult să nu renunțăm. Nu putem sta nepăsători în fața unor astfel de abuzuri. Nu putem tolera acțiunile inumane ale Jugendamt Heidekreis împotriva unei familii nevinovate – și nu o vom face.Apelăm la ajutorul vostru în post, rugăciune, susținerea familiei Furdui și denunțarea acestor abuzuri în mod public. Doamne ajută!

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile