Pentru ce atata rugaciune?

Daca ar fi sa facem o definitie a rugaciunii, atunci putem spune ca, rugaciune este un cuvant de baza in viata credinciosului. Este aerul spiritual de care are nevoie inima pentru a bate corect si a avea viata

Ne intrebam de ce nu avem succes in tot ceea ce facem, de ce nu putem deveni oameni spirituali puternici? este cea mai neglijata si de cele mai multe ori facuta in graba si fara sinceritate. Da despre ea este vorba, rugaciunea. Ce este rugaciunea?

Rugaciunea este bogatie in saracie, refugiu in necaz, putere in slabiciune, lumina in intuneric. Este scanteia care aprinde flacara amvonului. Este bratul care il doboara pe Satan si rupe catusele pacatului. Inclina balanta razboiului si hotaraste de partea cui este victoria mai mult decat ascutisul sabiei, decat strategia generalilor sau decat gloria tronurilor.

Pentru ce atata rugaciune? Rugaciunea a oprit soarele pe cer, a poruncit mortii sa-si vare sabia in teaca, a oprit furtunile cele mai cumplite si a transformat norul cel mai intunecat intr-o ploaie de binecuvantari. Vrei o viata de biruinta, de binecuvantare, rezolvare in probleme, pace si fericire? am un singur raspuns! ROAGA-TE!

Rugaciunea a oprit cerul, i-a schimbat decizia lui Dumnezeu pentru a nu nimici pacatosii. A deschis cerul ca sa dea ploaie si a mistuit arderea de pe altar. Viata spirituala a unui crestin este determinata de cat de mult se roaga. Daca se roaga mult, inseamna ca vorbeste mult cu Tatal. Un copil care sta de vorba mult cu Tata, va semna foarte bine cu Tata. Va face ce face Tata si va vorbi cum vorbeste Tata. Va umbla cum umbla Tata si va avea deprinderile lui. Va semna cu Tata! Pentru ca, cu cine te intovarasesti, de la acela iti facei obiceiurile.

Seamana cu Tata si vei sta intr-o zi langa EL!

Autor: Ionut Popovici

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile