ATACUL ANTICRISTIC in vremurile noastre – Cristi Ionescu

Predica ATACUL ANTICRISTIC in vremurile noastre din Apocalipsa 13:16-17. Suntem in fata unor mari decizii. Dumnezeu il pune pe om sa aleaga. Alege cu Dumnezeu sau alege fara Dumnezeu.

Alegem insa ca natiune, alegeri pe care le face lumea intreaga. In gradina Edenului, intreaga lume a fost implicata in alegerea fara Dumnezeu. Si intreaga lume a ales fara Dumnezeu. Mesajul urmator este un studiu din cartea Apocalipsa.

Ne indreptam cu mare viteza spre tehnologizarea oamenilor da ne vom referi la altceva, pentru ca fruntea si mana nu sunt doar doua parti ale trupului omenesc ci inseamna mai mult decat atat.

Fruntea reprezinta mintea, mentalitatea sau modul de gandire a omului. Mana este centrul de actiune practica a trupului. Binenteles ca intreg trup este angajat de a face ceva, dar Biblia consemneaza mai in de-aproape mana.

Traim intr-o vreme extrem de periculoasa. Identitatea unui om, cine este un om este determinat de aceaste 2 functiuni: gandire si actiune, care se leaga una de alta. Uneori traim perioade de disfuntionalitate intre gandire si actiune, dar in cele din urma cele 2 se sincronizeaza.

Pana la urma ce gandesti, va determina ce vei face si ce vei face poate schimba modul tau de gandire. Traim aceste vremuri teribile! Pentru ca inainte de a deveni aceste realitatii, aceste lucruri au un impac spiritual si intelectual la nivelul fiecarui om.

Care sunt cele 2 concepte anti-viata ale miscarii liberare progresiste din lumea noastra? bratul anticristic al vremurilor noastra: omorarea copiilor nenascuti si varstnici, batrani.

Cele mai nedemne actiuni ale acestei societatii sunt legate de moarte. Moartea nu are nimic demn de ea, afara de omul care moare in Hristos. Este singurul lucru. Dar moartea in ea insusi este un dusman care rapeste demnitatea.

1. Atac impotriva vietii

Rapirea libertatii crestinismului. Aici este atacul nu la alte religii. Atacul este impotriva dreptului de inchinare libera a crestinilor si din punct de vdere economic, toata lumea stie ca socialismul inseamna imprastierea nu banastarii ci mizeriei.

2. Atac impotriva familiei

Familia este subminata si redefinita. Familia nu este o inventie omeneasca, nu a fost creata de om ci a fost instituita de Dumnezeu. Este o institutie divina si nimeni nu are voie sa umble la opera lui Dumnezeu. Sa mazgaleasca sau sa vandalizeze opera lui Dumnezeu.

3. Atac impotriva bisericii si Izraelului

Atacul anticristic va dori nu separarea bisericii de stat, nici separarea statului de biserica. Atacurile acestea sunt la nivel intelectual. Ori te conving, ori te intimideaza. Din punct de vedere moral, ori te corup ori te fac sa fi complice tacand. Din punct de vedere legal, niciodata sa nu fiti pacaliti de secularism. Secularism inseamna ateism, Pargiile folosite sunt media si guvernul.

Dumnezeu este Domnul domnilor si Imparatul Imparatilor si isi va tine imparatia Sa sa nu se clatine.

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile