Biserici inchise si pastori arestati. Val de persecutie a crestinilor.

Biserici inchise si pastori arestati. Val de persecutie a crestinilor este in desfasurare, doar ca de data asta nu in China ci in Canada. Se intampla mai ales in Alberto si Ontario. Totul in numele sigurantie si sanatatii publice.

Pe 14 mai, politia a intrerupt slujba la Biserica Menonita din Elmer, Ontario. Credinciosii au terminat cantarea, dupa care au iesit in liniste, politia a sigilat cladirea.

Biserica poate primii amenzi de 100.000 de dolari.

In Calagary, liberat pe cautiune, pastorul Arthur Pawloski, de la Fortress Adelum Church, spune ca politia l-a maltratat in timpul recentei detentii. El se considera prizonier politic pentru ca a indraznit sa conteste coruptia politica.

Citeste si:

El avertizeaza spunand: “Va vor vana si pe voi. E doar o chestiune de timp”.

Tot in Calagary, Rebel News au inregistrat membrii familiei plangand cu doar cateva momente inainte ca politia sa-l aresteze pe pastorul timp Stephens, de la Fairview Baptist Church.

Acestia au spus ca slujba n-a respectat ordinele publice de sanatate Covid-19, printre care masca, distantarea si limitarea numarului de participanti.

Pastorul a raspuns blajin: “Evident ca guvernul face presiuni asupra bisericilor, incercand sa-i descurajeze sa se adune. Cred ca nu inteleg angajamentul crestinilor de a-L urma pe Domnul Isus Hristos, indiferent de consecinte”.

Da, oamenii buni, crestinii sufera consecintele pentru ca-si urmeaza convingerile religioase. Trebuie sa ne intrebam, de ce biserica este inchisa si pastorii arestati? daca nimeni nu a fost infectat cu Covid-19 in cladirile lor. De ani de zile, oameni persecutati, de toate credintele din intreaga lume au gasit refugiu in Canada. Poate nu mai e cazul.

Canadienii pot cauta acum refugiu in Texas sau Florida, unde libertatea este respectata chiar si in timpul unei pandemii.

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile