Pastorul Artur Pawlowski arestat in Canada. Libertatea religioasă și alungarea lui Dumnezeu din societate!

Libertatea religioasă și alungarea lui Dumnezeu din societate!

În orașul canadian Calgary, pastorul Artur Pawlowski a fost arestat în timp ce se întorcea de la biserică. Asemeni unui răufăcător pastorul este încătușat în mijlocul străzii și escortat de 9 mașini de poliție pentru simplul fapt că a ținut deschisă biserica în timpul pandemiei.

Pandemia aceasta a schimbat fără să ne dăm seama multe realități. Corectitudinea politică începe să câștige tot mai mult avânt. Dumnezeu este alungat din societate împreună cu principiile Sale. Este surprinzător să vezi în țările cu tradiție creștină de mii de ani cum credința biblică este izolată în timp ce păcate odioase sunt aplaudate public ca virtuți. Lumea noastră l-a suportat pe Isus doar 3 ani si jumătate iar după aceea l-a crucificat. În timp ce vindeca și aducea alinare oamenilor îndurerați, hrănea pe cei flămânzi și aducea mântuire celor deznădăjduiți, conducătorii vremii plănuiau uciderea lui.

În timp ce lumea de astăzi datorează prosperitatea și nivelul său de civilizație tocmai creștinismului, societatea alege să se descotorosească de învățăturile lui Dumnezeu cu o viteză inimaginabilă.

Surpându-și propriile temelii creștine, statele lumii nu realizează că de fapt se îndreaptă spre propria distrugere.Isus este gata să vină! El va pune bazele unei împărății veșnice. O împărăție a dreptății și a ordinii divine!

Subscribe
Notificari despre
guest
3 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Livia Jurjeu

Omenirea fără DUMNEZEU va suporta consecințele LEGILOR DIVINE Ale alegerii sale iadul care va fi departe de indurarile LUI DUMNEZEU prin necredinta în EL și prin respingerea Credinței Morale

Aurel Bărboianu

Rușine statului Canadian ! Așa o să fie în toată lumea…Rușine.

[…] Pastorul Artur Pawlowski arestat in Canada. Libertatea religioasă și alungarea lui Dumnezeu din so… […]