Bisericile ard dar nu in Orientul Mijlociu, ci in Canada

Bisericile ard dar nu in Orientul Mijlociu, ci in Canada

Teroriștii atacă și ard bisericile impunilor din Canada. 

Este o realitate pe care majoritatea canadienilor o credeau posibilă doar pentru țările din Orientul Mijlociu, cum ar fi Siria, unde ISIS a bombardat și a distrus zeci de situri de patrimoniu creștine în numele Islamului. 

Acum, după aproape șase ani de liberali care i-au numit pe canadieni rasisti și au aprins flăcările urii, crimele de ură devin obișnuite împotriva creștinilor din Canada. Lucrurile au devenit atât de rele încât chiar și vecinii noștri americani încep să-și facă griji. 

Pe buna dreptate.

Informațiile noastre arată că, din iunie, au existat 45 de atacuri asupra congregațiilor creștine și, în principal, romano-catolice. Dintre aceștia, 17 dintre ei au fost arși în condiții suspecte.

Incendiile și vandalismul se întind pe șase provincii și teritoriile de nord-vest, dintre care unele au fost în inima teritoriului primelor națiuni. 

În timp ce presa refuză să o numească așa cum este – o campanie de teroare – creștinii sunt obligați să se apere sau să angajeze securitate privată doar pentru a-și proteja lăcașurile de cult. 

Singurul scop al acestui asalt deplin este de a provoca frica canadienilor obișnuiți care doresc pur și simplu să-și practice credințele.  

Un alt videoclip din 2 iulie prezintă două tinere , una blondă și cealaltă brunetă stropind Parohia St Jude din Vancouver cu vopsea portocalie. 

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile