Lupta Familie Furdui continua!

Cu recunoștință dorim să mulțumim tuturor celor care au adus jertfa lor înaintea Tatălui Ceresc în cele 40 de zile de post și rugăciune. Ne încredem în ajutorul Domnului și în faptul că El are o cale prin care familia Furdui va fi reunită și copiii vor fi din nou acasă.

Dumnezeu este mai presus de planurile celor care s-au unit să distrugă familia și viața acestor copii. Vă rugăm să rămâneți aproape de ei prin rugăciune și încurajări. Situația este foarte grea, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Au trecut două luni de la luarea abuzivă a copiilor.

Urmează etape în proces, încă nu există termene fixate. Sperăm că în Germania mai există judecători care înțeleg la ce traume este supus un copil prin ruperea de părinți și plasarea lui într-o instituție. În tot acest timp, Jugendamt și alți consilieri încearcă să-i convingă pe copii că e bine să stea la cămin, încearcă pe orice cale să-i îndepărteze de părinți.

Citeste și: 

Deși persoane dezinteresate care îi observă se întreabă ce caută acești copii la Jugendamt, cei implicați direct nu vor să accepte că au acționat pe baza unor prejudecăți și au creat o imagine falsă familiei. În gândirea lor coruptă continuă să considere că nu e nevoie de părinți pentru a crește copiii, destabilizând astfel emoțional acești copii minunați.

Transmitem dragostea noastră și susținerea totală pentru toată familia: Petre și Camelia, David, Naomi, Estera, Natalia, Ruben, Albert și Lea. Nu ne vom opri până nu vor fi din nou cu toții împreună!

Familia Furdui!

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile