Familia Furdui reîntregită!

Dragii noștri, Familia noastră a fost reîntregită în luna februarie prin ajutorul lui Dumnezeu.Totuşi, această reîntregire n-ar fi fost posibilă fără ajutorul dumneavoastră arătat în toate felurile.

De când aţi ştiut de necazul în care ne aflam, iubirea arătată pentru noi a depășit orice înțelegere omenească. Lucrarea Domnului Isus pe acest pământ se duce şi se vede peste ani şi timp şi nimic nu o poate împiedica atunci când hotărârea e a Lui.

În toate mesajele transmise ne-ați spus că „suntem o familie unită, suntem familia Domnului Isus”, „rămânem până la capăt cu voi” şi pentru noi astăzi este un capăt binecuvântat pentru că Lea a dormit bine acasă, iar pentru prima dată s-a trezit singură şi plină de gingășie a început să strige cu glas dulce „mami,mami!” și ne-a sărit în brațe.

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru susținere, dar în special tinerilor şi adolescenților care ne-au dat curaj cu zâmbetele şi voioşia lor când au participat la proteste, dar și în multe clipuri video de încurajare făcute pentru familia noastră.

Sunteți prețioși și frumoși înaintea Domnului! Cu multă recunoștință, Familia Furdui

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile