In numele lui Isus primim putere de sus!

Mai intai, noi trebuie sa folosim aceasta autoritate care ne-a fost data; s-o folosim in Numele maret al Domnului Isus! S-o folosim asa cum ne calauzeste Duhului Sfant, pentru a face fata nevoilor care apar in viata noastra si impotrivirii starnite de slujirea noastra. Avem puterea de a lua in intregime de la Vrajmas ceea ce el inca mai tine sub controlul sau. Si putem face acest lucru indeosebi prin rugaciune, precum si prin orice actiune la care ne conduce rugaciunea.

Strigatul care ar trebui sa rasune astazi este acesta: “Luati, in Numele maret al lui Isus!

In Numele Stapanului meu, as vrea sa repet mereu acest mesaj al Sau oricaruia dintre urmasii Lui care se afla in vreo nevoie sau sub vreo apasare. De asemenea, as dori sa li-l transmit si celor aflati departe, in linia intai a campului misionar din strainatate, in Africa, in China, in India; apoi celor ce umbla pe strazile Londrei si celor ce locuiesc in mahalalele sale; celor aflati in imbulzeala si invalmaseala din centrul sau de pe stradutele New Yorului, tuturor si fiecaruia in parte, oriunde apasarea pacatului si nevoile de tot felul simtite.

Acesta este mesajul Domnului Isus si catre tine chiar astazi. Asculta, deci cu atentie: “Eu, Isus, v-am dat putere peste toata puterea vrajmasului. Eu am puterea. Am castigat-o pentru voi toti. V-o dau voua. Folositi-o in Numele Meu! Veti face lucrari si mai mari decat acestea pentru ca Eu sunt cu Tatal, la dreapta Puterii, iar voi veti actiona in locul Meu, dupa cum si Eu am actionat in locul vostru”.

A cere inseamna a lua!

Cand noi ne rugam, nu trebuie sa ne inchipuim ca, implorandu-l pe Dumnezeu, il convingem sa ne dea ceva sau sa faca un anumit lucru, pentru ca El doreste aceasta mai mult decat noi. A ne ruga inseamna a cere lucrurile de care avem nevoie ca pe ceva care deja ne apartine. Inseamna a ne insusi prin credinta ceea ce marele nostru Comandant a recucerit pentru noi.

In acest context, ultimul mesaj rostit de buzele Domnului nostru, pe Muntele Maslinilor are un impact deosebit: “Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant. Duceti-va…”. Pe, aceasta prepozitie scurta care apare in sxpresia “pe pamant”, s-ar putea traduce mai exact prin “peste”. Da, Domnului Isus i-a fost data toata autoritatea pe pamant si peste sau asupra pamantului. Din pricina acestei autoritati ni se porunceste sa mergem cu Evanghelia, si mergem datorita autoritatii Lui. Mergem imputerniciti ca ambasadorii Sai plenipotentiari. Acest “Duceti-va” sta la baza intregii slujiri crestine.

Mergem, noi nu vom avea nevoie numai de putere, ci si de autoritate, fiindca orice pas intainte ne este contestat. Pe baza acestei autoritatii trebuie sa inaintam noi si sa punem stapanire pe ceea ce ne apartine de drept in Numele victoriosului nostru Comandant.

A sluji inseamna a lupta

Cand slujirea ta te conduce spre un teren aflat sub stapanirea fortelor raului, nu uita de un lucru: terenul acela a apartinut candva omului si el trebuia sa-l administreze si sa-l pastreze pentru Dumnezeu. Pierdut prin neascultarea lui Adam, domeniul acela a fost recastigat de Isus, Biruitorul.

Ai dreptul sa pasesti pe el si sa spui: “in Numele Domnului Isus, iau inapoi acest tinut pentru El; iau inapoi sufletul si viata acestui om, pentru care Stapanul meu Si-a varsat sangele pe Golgota.

Dar trebuie sa tii la acest domeniu recucerit ca la propria ta viata sa fii cel putin atat de hotarat de a nu renunta la el cat este dusmanul care ti se impotriveste. Intr-adevar, Satan este un luptator neinduplecat: el nu cedeaza decat daca este silit. Este un luptator incapatanat.

In incheiere, vreau sa va spun ca, rugaciunea ta trebuie sa fie staruitoare. Dusmanul nu va sta niciodata cu mainile in san ingaduintu-ti sa-i iei prada si sa-ti vezi de drum. Tu trebuie sa lupti cu indarjire si sa i-o smulgi cu puterea Domnului, in Numele Lui.

Aici incepe lupta!

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile