Păcatul este otravă! Richard Wurmbrand

„Șoarecii știu cum să stabilească o relație cauză-efect între mâncatul unui aliment și moarte.

Dacă li s-a dat mâncare otrăvită, moartea unuia dintre ei este un avertisment pentru alții. Nu s-ar atinge de mâncare. S-au făcut experimente cu șoareci cărora li s-au dat otrăvuri cu efect întârziat. Șoarecii totuși au aflat cauza și au transmis altora o atitudine de refuz față de această otravă.

Mai mult, dacă șoarecii care știau despre o otravă și aveau o adversitate față de ea si daca au fost pusi alți șoareci în cușcă care nu știu nimic despre acest lucru, șoarecii înțelepți i-au împiedicat pe cei fără cunoștință să atingă mâncarea otrăvită, folosind chiar violența.

Șoarecii știu suficient să se ferească de ei înșiși și să-și avertizeze tovarășii de ceea ce este mortal pentru ei, chiar și atunci când moartea este un efect întârziat.

Totuși noi oamenii, cununa creației, nu ne ferim de păcat deși aduce cu el moartea veșnică. Nu avem nici măcar atâta zel cât au șoarecii pentru a-i avertiza pe alții despre păcat.

Dimpotrivă, uneori îi atragem pe alții spre păcat și îi încurajăm în el. Păcatul este otravă si Isus ne învață să învățăm de la păsări (Matei 6:26). Isaia ne învață să învățăm de la măgari și boi. Să ne fie rușine că trebuie să învățăm chiar și de la șoareci.

Păcatul este otravă. Abține-te de la asta și reține-i pe alții. “Din: Ajungând spre înălțime – Richard Wurmbrand

Sursa: https://www.facebook.com/RichardWurmbrand/

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile