Familia Furdui, mai aproape de biruinta?

Dragi susținători ai familiei Furdui,

Vă mulțumim pentru interesul continuu pe care îl manifestați pentru acest caz. Mobilizarea extraordinară din 27 februarie, când peste 10.000 de suflete au umplut străzile orașului Walsrode, va rămâne în istorie ca un punct de reper pentru comunitatea de români din Diaspora, pentru autoritățile germane, în special pentru Jugendamt Heidekreis.

În aceste zile familia Furdui este în așteptarea procesului care va avea loc pe 21 martie, iar noi, Echipa de Inițiativă Furdui, așteptăm ca oficialii Jugendamt Heidekreis să facă ceea ce este corect și necesar: reîntregirea de îndată a familiei Furdui.

Am primit și am analizat cu foarte multă atenție mesajele dumneavoastră prin care vă exprimați dorința de a participa la noi acțiuni de susținere a familiei Furdui. Prin urmare, vă putem anunța că suntem hotărâți să susținem în continuare familia Furdui prin acțiuni noi dacă acest caz nu se va rezolva în cel mai scurt timp.

În acest moment toate lucrurile indică faptul că cel mai potrivit ar fi un protest în Hannover, urmat de un altul la scară națională, în Berlin.

Citeste și: 

De asemenea, suntem în legătură cu comunitatea româno-americană din Statele Unite ale Americii, unde se pregătește un protest de amploare la Washington D.C.

În aceste zile dificile pentru părinții și copiii Furdui continuăm să îi susținem în rugăciune, iar la momentul oportun vom comunica toate informațiile necesare pentru viitoare acțiuni.Vă mulțumim.

Echipa de Inițiativă, familia extinsă Furdui

Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile