Ultimele noutati despre Familia Furdui – Apel la rugaciune!

Hristos a înviat!

Vă mulțumim nespus pentru sprijinul acordat acestei familii în momente de cea mai cumplită durere și grea încercare. Când strigă un nenorocit, Domnul aude și-l scapă din toate necazurile lui.

Domnul este bun și milostiv și ascultă rugăciunile noastre și după o săptămână în care părinții nu au știut nimic de copiii lor, lucrurile au început încet să se miște. Ieri au reușit să se consulte și cu un avocat care să-i reprezinte.

De asemenea, tot ieri familia furdui a putut auzi la telefon binenteles supravegheat, pentru prima oară de când au fost luați, o parte din copii, cărora le este dor de părinți și unii de alții. Părinții sunt dornici de orice colaborare care să ducă cât mai repede la reîntregirea familiei.

Prin acest comunicat oficial din partea familiei extinse facem apel la dumneavoastră să continuați să susțineți familia Furdui în rugăciune și post. Mâine va avea loc un proces important pentru care au nevoie de sprijinul nostru în rugăciune. Suntem încredințați că Dumnezeu lucrează și că El răsplătește pe fiecare după faptele sale.

Fie ca puterea învierii Lui să vă transforme și să vă însuflețească în tot ceea ce este bun, plăcut și desăvârșit!

Sursa: https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

Ultimele noutati despre Familia Furdui - Apel la rugaciune!
Subscribe
Notificari despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile