Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, motivul “au mers la biserica prea des”.

Camelia si Petre Furdui sunt doi tineri români care s-au cunoscut in Spania, s-au căsătorit, iar ulterior s-au stabilit în Germania, el lucrând în domeniul instalațiilor și al amenajărilor interioare.

Dumnezeu i-a binecuvântat în tot acest timp cu 7 copii frumoși, veseli și sănătoși:

David – 15 ani

Naomi – 14 ani

Estera – 13 ani

Natalia – 12 ani

Ruben – 11 ani

Albert – 9 ani

Lea – 1 an

Au trăit fericiți, în spiritul principiilor creștine, cu respect și dragoste față de Dumnezeu și semeni, fiind o familie echilibrată, educată, manierată, lipsită de abuzuri sau excese.CATASTROFA s-a întâmplat din senin, fără o avertizare în prealabil, în 26 aprilie 2021. Părinții sunt încă în stare șoc. Totul s-a desfășurat rapid, abuziv, FĂRĂ DREPT DE APĂRARE SAU PROTEST. În jurul orei prânzului, au venit două persoane de la Serviciul de protecție a copilului (Jugendamt) din Germania și i-au ridicat pe cei 4 copii care erau acasă la acea oră, inclusiv fetița de numai un an, spunând părinților că ceilalți 3 copii vor fi luați direct de la școală.În zadar lacrimile, insistențele și rugămințile părinților.

Li s-a comunicat formal că momentan nu trebuie și nici pot face altceva decât să aștepte până vor fi anunțați de către Jugendamt ce se v-a întâmpla în legătură cu copiii.

Asa arata cei 7 copii a familiei Furdui care au fost luati de protectia copilului in mod abuziv in Germania in data de 18.04.2021. Cel mai mare motiv invocat de protectia copilului a fost ca au mers copii prea des la biserica.

Va chemam la rugaciune pentru aceasta familie. Dumnezeu sa se indure de ei! Mai jos, pute-ti vedea si comunicatul familiei Furdui, tot ceea ce s-a intamplat!

Barnevernet-ul din Germania
Subscribe
Notificari despre
guest
28 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Adrian

De ce nu au dat detalii cu privire la bătaia fetei? A fost bătută fata sau nu? Ce înseamnă bătaie din perspectiva lor? De ce nu a menționat temperatura exactă din casă? Sa stai in casa cu un copil de un an la 21 de grade este zgârcenie și inuman, a spus că peste 20 de grade, dar nu a menționat exact temperatura, voi de ce in titlu nu ați menționat toate motivele pentru care copiii au fost luați(mizerie de titlu)? Bine că băgați repede motivul cu biserica, bătaie în familii pocăite cu mulți copii este la ordinul zilei, eu sunt din familie pocăită iar când eram copil fratele meu își lua bătaie până la sânge dar duminica mergeam la biserică, nu știți exact ce s-a întâmplat în familia aceea mai ales că soția nu știe să scrie corect limba română și a scris doar ce a vrut ea.

Sorin Daskal

Bine că ești tu deștept, dacă la 21 de grade este inuman, atunci habar nu ai cum era la bloc pe vremuri unde locuiau cei mai mulți chiar cu copii mulți. Noi am locuit și 14 persoane in apartament cu 4 camere și temperatura nu prea trecea de 17/18 grade și toți suntem sănătoși. Nici eu nu cunosc familia Furdui dar nu te grăbi să tragi concluzii 🤷👍👌🙏🙋
PS. Noi am fost chemați să ne rugăm pentru această familie nu sa investigăm ce sa întâmplat. 🙏🙏

Ultima modificare$ s de$ s
Durcau Daniel

Stai linistit, ca in germania medici recomanda 18 grade .

Rubia

Eu am nascut in Germania si medicul din spital mia recomandat sa nu fac mai mult de 19 -20c°asa ca asta nu ar fi un motiv .Nui vorba de scarcenie e vorba de sanatatea copiilor si nu au nici un drept sa ia copii la parintii sai dea la familii de pedofilii si sa faca ei bani pe copii 🤮🤮😡

Calus lazar

[]O, de ai fi tăcut, ce înţelepciune ai fi arătat!

Ovi Niki

Ai luat bataie degeaba ca tot cu putina minte ai ramas

Daiana

Pai și după mintea ta, e normal sa se ia copii pt asemenea motive?

ana m

Titlul și detaliile noi nu le știm. Dar nu ia nimeni copiii din senin ,asta e clar ! Un motiv foarte intemeiat exista. Noi nu știm si nici nu vom ști cu siguranta

Alina

As vrea sa spun și eu câte ceva deoarece in urma cu 3 ani am trecut prin aceiași situație , nu e ușor doar Dumnezeu a fost cel care ma ținut in picioare pana acum, e nevoie de foarte multă susținere Pt familia aceasta atât moral cât și spiritual , nu judecați , nu aruncați cu pietre deoarece Dumnezeu e cel care îngăduie totul peste om, iar eu cred ca și in cazul lor Dumnezeu va da biruința ,susțineți in Rugaciune familia Pt ca rugăciunea are mare putere. As dorii sa iau legătura cu aceasta familie Pt a o încuraja deoarece eu am trecut prin aceasta situație și știu exact ce simt . Ma rog ca Domnul sa ii țină tari și sa le dea putere sa meargă înainte , sanu își piardă credința Pt ca Dumnezeu are ultimul cuvânt . Fiți binecuvântați de Domnul Isus

Eu Nico

Eu locuiesc in Austria si locuiesc la apartament. Primesc caldura cu portia, desi am facut multe cerei la asociatia de aici ca am copii mici si vreau mai cald chiar daca platesc mult. Au spus k ajunge daca avem 20°C. E trist ce se intampla. Eu cred ca Dumnezeul nostru ii atotputernic si va da biruinta!!!!

Sergiu

Ce hate ti ai luat omule, pe buna dreptate. In biblie scrie ca Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. Eu zic sa te gandesti foarte profund la lucrul acesta.

Zoli

Atunci sa cautati si solutionarea problemei tot in biblie…

Ciocu mic

Cred ca iti trebuia si tie niste palmute la fund si peste gura, nu numai fratelui, ca tare mai dai din clanta. Bataia excesiva este neadecvata, nu insa disciplina.

Sarah R 😇

Ma rog ca Domnul să îți dea înțelepciune, și lumină de sus, că fără ea nu poți întra în cer, cu asemenea cuvinte de ocară către această familie care este în necaz. Mai bine pleacă-ți genunchii și roagă-te Domnului să te ierte. Si fi pe pace ca sunt mulți oameni care țin cu aceasta familie și o port în rugăciune,
Dumnezeu va asculta rugăciunile noastre.

ana m

Bravo !ai perfecta dreptate

Suciu sefora

Trist Adrian daca ti sa intamplat asa.Eu sunt mama a 4 copii provin din familie de pocaiti dar nimeni nu bate pe nimeni până la sânge…nu exagera sau generaliza ca te vede Dumnezeu.

Corneliu

Coane Adrian ce deștept ești… Parcă îmi vine să fac “chestia aia ” care te protejează de deochi. Cât privește mintea ta cum poți să fii împotriva unei familii căreia cinstitele autorități germane iau jefuit de copii lor??? Așa ca să te dai interesant?? Vai ție și rușine mamei tale care ți a dat viață…

Anonymous

Imi pare f rau sa vad ca intr-o situatie asa de dureroasa, multi sunt pregatiti sa arunce cu Pietre. In Germania, Doctorul si moasa care viziteaza Bebelusul timp de o luna acasa, spun ca temperatura ideala Este de 18 grade. Romanii Saracii, neinformati, Ridica temperatura in Casa chiar la 25,26 grade , ceea ce Este foarte nesanatos.
Iar protectia copilului, cand a pus ochii pe copiii tai, nu mai poti Face nimic. Tot ce spui, tot ce faci, e in dezavantajul tau. Sistemul asta e Condus de diavolul.
Dumnezeu sa va dea putere Familie Furdui. Ne rugam pt voi si pt copiii vostrii. Ramaneti Tari , incredintati ca Domnul va da izbanda.

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] oficial din partea familiei extinse facem apel la dumneavoastră să continuați să susțineți familia Furdui în rugăciune și post. Mâine va avea loc un proces important pentru care au nevoie de sprijinul […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]

[…] Barnevernet-ul din Germania a răpit toți cei 7 copii ai unei familii de credincioși români, moti… […]