Jugendamt și familia Furdui. Copii luati abuziv de statul German!

Stim ca asteptati cu totii din toata inima sa primiti vesti despre copiii din familia Furdui. Știm că așteptați mai ales vestea cea mare că li s-a permis să vină acasă, să aibă din nou căldura casei, să-și facă planurile de vacanță, și să se bucure unii de alții.

Din păcate, încă nu vă putem da astfel de știri. În cursul evenimentelor, a devenit foarte clar că Jugendamt nu are astfel de intenții. Daca la inceput parintii au asteptat sa primeasca de la Jugendamt un plan de ajutorare si reintregire a familiei (nu au primit nimic), acum a devenit foarte clar, atat pentru parinti, cat si pentru toti cei implicati in consiliere, ca a fost doar o strategie pentru a câștiga timp.

Pe măsură ce dovezile au apărut că nu era în niciun caz o familie dezordonată sau abuzivă, ci mai degrabă o chestiune de probleme obișnuite pentru o familie numeroasă cu o cultură diferită.

Planul lor este să țină copiii un ′′ timp scurt,” ceea ce este suficient pentru a distruge familia. Ei cred că în termeni de ani, vor timp să lucreze la demolarea relației dintre copii și părinți. În acest timp, ei intenționează să împovăreze financiar părinții (părinții sunt obligați să contribuie la întreținerea în casa de copii) și să distrugă la copii orice valoare creștină sau familială.

Citeste și: 

De fapt, au luat niște copii minunați, planificați să distrugă familia, fără să ia în considerare nicio clipă dacă se justifică măsurile și nici nu le-a trecut prin minte să caute soluții pentru reunificarea familiei. Modelul este exact ca în cazul Barnevernetului Norvegian, pe care îl știm deja atât de bine.

Angajații Jugendamt recunosc că au descoperit niște copii minunați, echilibrați, inteligenți și bine crescuți, copii care nu se încadrează în peisajul caselor Jugendamt, unde ajung de obicei copiii cu probleme grave de comportament. Dar nu se gandesc la bunastarea copiilor, ci se gandesc doar la satisfacerea propriilor dorinte si mandrii.

Ei au o ideologie care le permite să calce în picioare tot ce este frumos și sfânt într-o familie, fără remușcări. Din păcate, fără a fi pedepsiți legal pentru faptele lor.

Așa cum a raportat Revista Suddeutsche Zeitung în 2015 (https://sz-magazin.sueddeutsche.de/…/in-fremden-haenden…), Curtea Constituțională Federală a constatat că atât instanțele de familie, cât mai ales Jugendamt, separă copiii de părinți foarte repede și fără a folosi alternative existente. Și când vine vorba de returnarea copiilor, ezită, ba chiar se opun, încălcând drepturile constituționale.

Este exact cazul Jugendamtului care a răpit copiii familiei Furdui. Prin separarea copiilor de părinți, a provocat traume majore copiilor, în special bebelușului Lea, care în prezent, după 7 săptămâni de separare, îi este din ce în ce mai greu să se raporteze la părinții ei.

Totodată, Jugendamt încearcă să cumpere atenția și loialitatea copiilor mai mari, astfel au devenit confuzi. Încearcă să inducă ideea că e mai bine să stea în casa de copii departe de părinți. Jugendamt refuză orice cooperare cu părinții și caută să preia cât mai multe drepturi posibil.

Aparent, instanța de familie nu depășește recomandările Jugendamt-ului și se ascunde sub o procedură clasică ′′ lăsați un psiholog evaluator să decidă “.

Deși are dovezi incontestabile în cazul în care părinții își iubesc și au grijă de copiii lor, judecătorul ignoră toate dovezile și refuză să propună alternative în interesul familiei și al copiilor.

Deși vecinii, profesorii, medicii, pastorii pe care i-au cunoscut, toți cu cetățenie germană, îi susțin și spun că nu au observat nimic neobișnuit la copii, totul este ignorat în interesul unei ideologii care vrea să fie suverană. În plus, se refuză o analiză rezonabilă a patrimoniului cultural al unei familii de imigranți.

Revenind la articolul mentionat mai sus in Süddeutsche Zeitung, se confirma ca Jugendamt nu este controlat de nimeni din Germania. Instanțele nu au cum să controleze Jugendamt, deoarece deciziile lor se bazează pe recomandările și analiza angajaților Jugendamt.

Aceasta nu poate fi o relație de control; este mai degrabă o relație de dependență totală. ′′ Cum ar trebui să-și controleze instanța cel mai important asistent al său?”-exact la asta ne referim!

Iată-ne într-un cerc vicios în care cei implicați se sprijină reciproc și depind unii de alții. În tot acest timp, copiii și părinții sunt separați, viețile sunt distruse, totul sub deviza ′′ binele suprem al copilului.”

Ce înseamnă acest bun al copilului? Se pare că fiecare angajat Jugendamt îl definește conform propriului standard, dovedind astfel lipsa de cultură și sensibilitate.

Suntem de acord cu avocatul citat în articol: copiii au dreptul la părinți – nu neapărat la părinți perfecți! Copiii familiei Furdui au dreptul la părinți, cei care le-au dat viață, îi iubesc și au avut grijă de ei cu dăruire și altruism.

Nimeni nu le va putea oferi acestor copii minunați mai multă dragoste și protecție decât părinții lor.

Unde Jugendamt are soluții mai bune, poate veni la părinți și să le facă cunoștință, nimeni nu ar fi împotrivă.

Îi iubim și continuăm să ne rugăm pentru David, Naomi, Estera, Natalia, Ruben, Albert și Lea și să luptăm pentru binele acestor copii și pentru reunirea familiei. Dumnezeu să-i ajute!

Echipa de susținere pentru familia Furdui!

Subscribe
Notificari despre
guest
5 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Alina Florea Olar

Domnul Isus deține toootul în control !!!!! Să nu ne lăsăm fraților!!!!
DUMNEZEU VREA SA-SI ARATE PUTEREA LUI!!!
Să ne rugăm în continuarea pentru această familie pe care D-zeu a ales-o ca să își facă NUMELE DE SLAVĂ
Este foarte greu pentru ei atât părinți cât copii!!!
Domnul poate să vindece toate traumele care rămân în urma acestei încercări foarte grea.
Domnul POATEEEEE!!!!!

Buliga Ana

Ne rugam Dumnezeul nostru mare sa le dea biruinta🙏

Denisa

De cateori ma rog si ami amintesc ma rog pentru aceasta familie minunata ancredetiva an domnu ca nu va va lasa rugativa lui si o sa asi antinda mana lui la lucru fiti tare an el si el va va antari pacea lui sa fie cu voi amin

Ion Palasanu

Dumnezeu să lucreze cred că va lucra intru în chip minunat dar nici diavolul nu stă liniștit și nu doarme el nu ia concediu niciodată dar vrea să facă cât mai multă rău posibil de aceea noi trebuie să ne alăturăm aceste familii cu post și rugăciune ca Dumnezeu să își arate numele de slavă Dumnezeu să vă binecuvinteze și eu cred că fiecare creștin Fiecare om care iubește pe Dumnezeu și vede ceea ce face în Germania și în alte țări oameni ai legii separând copiii de părinții lor Aici este vremurile din urmă de aceea trebuie să fim tot mai uniți și să ne sprijinim unii pe alții și Dumnezeu să ne dea putere la fiecare pentru că dacă astăzi este familia Furdui mâine poate să fie familia mea Dumnezeu să aibă milă și să lucreze după bunătatea lui Amin

Alexandru dehel

Daca stie cineva un avocat io sunt din Bayern leibalfing Langa straubing 94339 ca si pe mine incearca sa ma puna la pamnt iei si nevasta sunt deacord dar io am prove cum se contrazic singuri poate sa iese la iveala cine sunt cu adevarat si cu refistrarile si meilurile care am Nau cum sa le deie dreptate as vrea sai dau in judecata si pentru daunele morale si ce mor creat ale90dehel90@gmail.com este meilu meu si +4915145894682 este nr de telefon daca ma poate aiuta cineva