Comunicat! A doua revedere a Familei Furdui cu copii

Ieri a fost a doua revedere a familiei, la mai bine de o lună de la despărțire. Din păcate, David a lipsit din nou. Pentru câteva momente au putut să se bucure unii de alții. Fetele au venit cu flautul si cu hornul. Natalia a pus pe partitură două compoziții dedicate părinților și surioarei mai mici, Lea. După ce le-a cântat la flaut a fost cuprinsă de tristețe. Albert a confecționat și el o felicitare frumoasă pentru părinți.

Copiii au exprimat cât se poate de clar că vor imediat acasă. Atmosfera, oricum constrânsă de limitele unui spațiu nefamiliar și rece, a fost constant perturbată de intervențiile lucrătorilor sociali.

Încercați doar să vă imaginați ce însemnă să aștepți o săptămână pentru a-ți revedea părinții sau copiii și ora aceea atât de importantă și vitală pentru menținerea cât de cât a unei relații de familie, să fie deturnată atât de neprofesional și inuman.

Vezi și: 

Marți, Camelia și Petru au avut o vizită cu Lea. Lea a fost adusă cu o vânătaie foarte urâtă chiar sub ochi. Asistenta maternală a considerat că nu a fost ceva așa grav încât să o ducă la medic și a fost foarte superficială în a descrie cum s-a întâmplat. Este sfâșietor. Ești neputincios. Dacă îți exprimi îngrijorarea se consideră că speculezi situația propriului copil ca muniție în demersul legal.

Este clar, copiilor le este tot mai greu și timpul lucrează împotriva lor. Partea juridică avansează, dar foarte scump și greu. Trebuie continuată sau întețită lupta în rugăciune, pentru toți. Părinții să continue să se încreadă în Domnul, să își păstreze mintea întreagă. Domnul să protejeze pe copii. El să îi binecuvânteze și să-i păzească.

De asemenea, îi putem susține financiar. Îi putem susține prin intermediul Facebook, împărtășind pagina lor și distribuind mesajele lor, astfel făcând cunoscută situația.

Cât de curând vom afla cu siguranță și de alte mijloace pentru a-i sprijini. Vă rugăm să le rămâneți aproape. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Familia Furdui va este recunoascatoare!

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

Subscribe
Notificari despre
guest
8 Comentarii
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Iovescu Doina

Lovitura lui Leo nu e o proba ca nu au gruja acei oameni ? Sun incompetenti cu alte cuvinte de a avea grija de un copil. Cat tim au crescut acesti copii nu s-a fasit nici o ourma de vanataie pe corpul vreunui copil dar in asa scurt timp se dovedeste ca oacstir oameni nu le pasa de copii ci poate de vanii care ii primesc pentru acesti copii.Va rugam dati copii inapoi acestei familii.

Stefan botnari

ne rugam ca dumnezeu sa lase biruinta si planu celui rau sa fie doborat

Mariana Bodea

Ce e cu David,de ce lipseste de la intalniri?

Gavril

Vadeți ce fac euroi cu oameni in tara lor nu leo placut nu o avut suficienți bani acu au da nau pace ,,,iubirea de bani radacina tuturor relelor ,,,,,sunteti multumiti asai aveti bani …..

[…] ca asteptati cu totii din toata inima sa primiti vesti despre copiii familiei Furdui. Știm că așteptați mai ales vestea cea mare că li s-a permis să vină acasă, să aibă din […]

[…] Comunicat! A doua revedere a Familei Furdui cu copii […]

[…] Comunicat! A doua revedere a Familei Furdui cu copii […]

[…] Comunicat! A doua revedere a Familei Furdui cu copii […]